Betacryl toepassingen

BETACRYL_-_Collectie_2015_-__NE_-_FR_-_EN_-_DU.pdf

Keuken

Werkbladen, kookeilanden, spoelbakken, wandbekleding, ...

Wat hygiëne betreft is het Solid Surface van Betacryl perfect geschikt voor contact met levensmiddelen. Het homogene, gladde en niet poreuze oppervlak zorgt voor een gemakkelijk onderhoud en garandeert de resistentie tegen hitte en huishoudelijke producten.

Betacryl biedt tevens een zeer uitgebreid assortiment van spoelbakken, standaard of op maat, integreerbaar tot één monobloc, zonder zichtbare naden.

U kan op éénvoudige wijze een moderne ruimte creëren door het Solid Surface materiaal van Betacryl te combineren met het bijhorende meubilair, het kookeiland, de deurframes, enz.

Badkamer

Lavabo, douche, wandbekleding, badkuipen, vloerbekleding, ...

Met de warme en zachte “touch” van Betacryl brengt u comfort en welzijn in uw badkamer. Wastafels, badkuipen, doucheruimte en wandpanelen kunnen ontworpen worden als monobloc zonder voegen,hygienisch,bestand tegen schimmels en kalkaanslag. Eénvoudig onderhoud dat garant staat voor een lange levensduur.

U komt terecht in een harmonieuze en estetische ruimte waar u bijhorende objecten als handdoekhouders, spielgelkasten, deurkasten,enz. kan ontwerpen zonder enige beperking.

Gezondheidssector

Werkbladen, meubels, countertops, receptie blokken, wastafels, chirurgische ruimtes, sanitaire ruimtes, labo’s, wandbekleding, operatiezalen, ...

Betacryl voldoet aan alle Europese normen inzake hygiëne en brandwerendheid, noodzakelijk in de gezondheidssector.

Perfect hygiënisch, bestand tegen de groei van bacteriën en de meeste chemicaliën is Betacryl HET materiaal dat perfect geschikt is voor elke omgeving waar hygiëne van uitzonderlijk belang is zoals ziekenhuizen, operatiezalen, tandartspraktijken, labo’s, enz.

De éénvoud van het onderhoud (monoblok concept zonder zichtbare naden), de duurzaamheid en de zachtheid maken van Betacryl het geschikte materiaal voor alle types van ontvangstruimten, patiëntenkamers en operatiezalen.

BETACRYL_-_Medicale_-_EN.pdf

Openbare ruimtes

Sanitaire ruimten, eetgelegenheden, meubels, balies,stoelen, ...

Openbare ruimtes zijn onderhevig aan frequent gebruik en slijtage.
Betacryl is een duurzaam, resistent en herstelbaar materiaal. Deze eigenschappen garanderen zowel een lange levensduur alsook de uitstraling van een nieuw product.
Naast deze eigenschappen is Betacryl hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden, belangrijke troeven voor heel wat openbare ruimtes.
Dankzij de postforming kwaliteiten van Betacryl zijn er geen grenzen aan uw creativiteit en originaliteit. Ideaal voor winkelinrichting, musea, vliegvelden,stations, ...

Design

Tafels, stoelen, kasten, lampen,enz.

Dankzij de éénvoudige postforming van Betacryl schept het voor ontwerpers de mogelijkheid leven te geven aan de meest gedurfde ideeën.
Kleurspelingen, licht effecten, sublimatie, gebogen vormen, texturen en prints zijn allemaal technieken die kunnen gecombineerd worden om een oneindig aantal producten te creëren in zowat elk mogelijk kader.

Hotel, restaurant

Meubelen, receptieblokken, restauratie, sanitair,…..

Hygiënisch, warmte uitstraling, de eigenschappen van Betacryl beantwoorden aan de belangrijke eisen van de Horeca zaken.
Betacryl stelt u in staat een eigen identiteit aan uw zaak te geven door de creatie van origineel meubilair, op maat, gaande van de ontvangstruimte tot de kamers van uw gasten.
U kan inzetten op stevig en estetisch materiaal waarvan de levensduur en het éénvoudige en hygiënische onderhoud de belangrijkste troeven zijn.

Outdoor

Tuintafels, terrasstoelen, tafelversiering,….

BETACRYL is uiterst resistent voor hitte en UV stralen. Het kan zonder probleem gebruikt worden voor tuinmeubelen, tafelversiering, enz. Het kan alleen gebruikt worden of in combinatie met andere materialen. Het biedt weerstand tegen alle weersomstandigheden en is bijzonder gebruiksvriendelijk.

Winkelinrichting

Banken, rekken, receptieblokken, kantoren, dressings, ...

De oneindige mogelijkheden van het materiaal zowel wat transparantie, textuur, omvang en gravure betreft, maken van Betacryl een product dat uitermate geschikt is voor de creatie van een eigen imago, stijl en persoonlijkheid.
Door specifieke units in de ruimte te creëren kunnen functionele concepten ontworpen worden die de bezoekers in uw winkel sturen. De Betacryl eigenschappen stellen je in staat een imago te creëren dat kwaliteit en estetiek uitstraalt. De enige beperking is de creativiteit van de geest...