Decoratief plaatmateriaal voor interieur en meubelbouw


Naast ons ruim assortiment constructief plaatmateriaal biedt Cypers u decoratief plaatmateriaal aan van verschillende topmerken.

Of u nu meubelmaker, keukenbouwer, schrijnwerker of interieurarchitect bent, ongetwijfeld vindt u bij ons de meest geschikte platen om uw ideeën om te zetten in creaties waar uw klanten heel lang plezier aan zullen beleven.

Onze merken decoratief plaatmateriaal

Kwaliteit is het handelsmerk van Cypers. Dat merkt u ook aan onze zorgvuldig uitgekozen leveranciers van decoratief plaatmateriaal. In ons gamma een selectie van topmerken:

De laatste nieuwe trends in plaatmateriaal voor decoratieve doeleinden

Ook meubels en interieurs zijn onderhevig aan trends. Onze leveranciers brengen die trends tot leven via nieuwe decors of producten. Cypers volgt deze trends voor u op de voet. Zo weten wij u steevast de meest trendy meubel- en interieuroplossingen aan te reiken! De laatste nieuwe trends ook in ùw projecten gieten? Laat u verrassen door onze pagina in de kijker!

Een totaaloplossing in decoratief plaatmateriaal

Nood aan een totaaloplossing voor uw project of ontwerp in interieurinrichting, winkelinrichting, meubel-, badkamer-, keuken- of zelfs scheepsbouw? Een kolfje naar de hand van Cypers! Wij weten u met de verschillende collecties en specialiteiten van onze partners te voorzien van het juiste basismateriaal voor àlle toepassingen, van design tot akoestiek!

Deskundig advies over decoratieve panelen

Moeilijk kiezen in ons uitgebreide aanbod aan plaatmateriaal? Reken op de knowhow van onze experts. Contacteer ons met al uw vragen over decoratief plaatmateriaal!