Exclusief verdeler van Holz in Form: decoratieve reliëfpanelen

Decoratieve reliëfpanelen die met hun uitgesproken structuur hét verschil maken in uw project? Cypers is exclusief verdeler van de hoogwaardige Holz in Form reliëfpanelen, als standaardpanelen of secuur maatwerk bij ons verkrijgbaar. Een uitstekende keuze voor de meest veeleisende interieurarchitecten die de voorkeur geven aan panelen met een hoog look & feel gehalte!

Transformeer koele, gladde oppervlakken in een eigenzinnig samenspel van licht en schaduw. Creëer elegantie en complexiteit met golvende, dynamische vormen. Speel in op de laatste nieuwe trends, speciaal voor u ontwikkeld door gerenommeerde designers en architecten.

Met Cypers als uw solide verdeler voor Holz in Form reliëfpanelen gaat u voor niets minder dan kwaliteit. De structuren zijn geïnspireerd op texturen uit de natuur, zoals water in beweging. Samen met een afwerking uit kwalitatieve ALPI fineren, eindigt uw project met een exclusieve, eigentijdse uitstraling... die àf is!

Dragermaterialen van Holz in Form

Deze decoratieve reliëfpanelen worden aangeboden met afwerking in Alpi fineer, echt hout of lakbare folie, aangebracht op MDF, berken multiplex of spaanplaat. Voelbaar precisiewerk verzekerd!

Structuren en decors

De collectie omvat meer dan 20 verschillende structuren opgedeeld in 4 basisstructuren:

In combinatie met meer dan 23 verschillende fineren (Alpi) en lakken (decors) biedt deze collectie u als interieurontwerper of architect ongekende mogelijkheden.

Afmetingen

Cypers kan u deze decoratieve reliëfpanelen in heel wat afmetingen leveren, afhankelijk van het gekozen design en de gewenste structuur.

Bekijk de technische fiches.

Toepassingen van Holz in Form panelen

De kwaliteitsvolle panelen van Holz in Form komen volledig tot hun recht in:

  • Kastfronten
  • Wandbekleding
  • Jacht- en scheepsinterieurinrichting
  • Kantoormeubelen
  • Onthaalbalies
  • Slaapkamermeubels
  • ...

Voorraad

Geïnteresseerd? Neem contact op met Cypers, exclusief verdeler voor al uw Holz in Form reliëfpanelen.