Cypers N.V. staat voor ...


… exclusief verdeler met excellente service

Waarin Cypers het verschil maakt? Wij maken steevast werk van Kwaliteit met hoofdletter K en dit voor al uw projecten. Samen met onze excellente service op maat, vergezeld van professioneel en up-to-date advies maakt Cypers het verschil tegenover andere verdelers.

Wij zijn trots u als erkende verdeler van topmerken in plaatmateriaal enkel het al-ler-beste te kunnen aanreiken. Zo zijn wij hoofdverdeler van het Pfleiderer label met zijn topmerken Duropal, Wodego en Thermopal en bovendien exclusief verdeler van Alpi, Holz in Form, alpha-akustik® en Eltec. De rode draad door het aanbod van Cypers? Kwaliteit!

... correcte afspraken

We beseffen maar al te goed dat onze klanten vaak contractueel gebonden zijn om hun projecten tegen een bepaalde datum op te leveren. Om geen foute verwachtingen te creëren, voeren we een open communicatie over de voorraad en leveringsdagen van ons plaatmateriaal.

De voorraad van onze producten is trouwens makkelijk te raadplegen. Is uw gewenste product niet voorradig? Geen probleem! Neem even contact op, wij zorgen voor de rest. Neem zeker ook een kijkje bij onze 'Koopjes' en 'Plaatmateriaal in de kijker'.

... milieuvriendelijk plaatmateriaal

Als verdeler van plaatmateriaal focust Cypers zich naast kwaliteit ook op het milieu. We gaan in zee met leveranciers die aandacht hebben voor milieuvriendelijke en duurzame producten, zonder in te boeten op een perfect eindresultaat. Meer weten over onze ecologisch verantwoorde materialen? Neem een kijkje op onze pagina 'Milieu en duurzaamheid'.