90 jaar Belgische topleverancier van plaatmaterialen

In 1923 startte John Cypers met de invoer en verdeling van blokplaten en triplex op de Belgische markt. Op dat ogenblik kon hij waarschijnlijk zelf niet vermoeden dat zijn bedrijf 90 jaar later nog steeds één van de belangrijkste leveranciers van plaatmaterialen in België zou zijn.

Ons lange bestaan hebben we nochtans vooral aan onze oprichter te danken. Hij besefte immers dat kwaliteit en innovatie een noodzakelijke voorwaarde zijn voor het voortbestaan van een bedrijf in deze sector. De laatste jaren is aan onze bedrijfsstrategie een derde pijler toegevoegd: duurzaamheid.

Kwalitatieve partnerschappen

Bij Cypers streven we naar kwaliteit op alle mogelijke gebieden. Dit gaat veel verder dan alleen de kwaliteit van de aangeboden producten.

Dankzij de jarenlange samenwerkingsverbanden met enkele topbedrijven uit de plaatmaterialensector, zijn we vandaag in staat om een enorm ruim en actueel aanbod van decoratieve en constructieve plaatmaterialen aan te bieden. Als klant van Cypers plukt u hier de vruchten van. Wij zijn uw grootste verdeler van Pfleiderer, exclusief verdeler van Eltec, Holz in Form, Alpi en alpha-akustik®.

Daarnaast streven we ook naar stevige partnerships met onze klanten. Naast de kwaliteit van onze producten en service bieden we immers ook deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen voor meubel- en interieurontwerpers, architecten en keukenbouwers.

Oog voor innovatie en design

Voor u als schrijnwerker, meubelmaker, keukenbouwer of interieurarchitect is het vaak onmogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends en mogelijkheden. We beschouwen het als onze taak om u hierin te assisteren.

Ook vandaag houden we de ontwikkelingen op het gebied van meubelbouw en interieurdesign nauwlettend in het oog. Ons assortiment bevat dan ook een grote selectie van kwalitatieve, esthetische en innoverende producten.