Service maatwerk voor plaatmateriaal

Service

Dat Cypers als verdeler echt thuis is in (decoratief) plaatmateriaal, ervaart u niet alleen aan het ruim productaanbod, maar ook aan onze omvangrijke diensten. Een uiterst snelle en hoogstaande service aanreiken? Onze standaard! Ontdek hier met welke diensten wij uw projecten nog meer slaagkansen kunnen bieden:

Verlijming plaatmateriaal

Het verlijmen van plaatmateriaal is een vak apart. Het is een delicate aangelegenheid die u best aan experten overlaat. Iedere professionele verlijming vergt dan ook een specifieke aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Kanten

Met de grootste precisie en snelheid kunt u alle mogelijke kanten laten verlijmen. U ontvangt van Cypers mooi afgewerkte platen die klaar zijn om snel in uw interieur of meubeltoepassing verwerkt te worden. Ook bij kantverlijming kunnen verschillende materialen ingezet worden, neem contact met ons op voor een woordje uitleg!

Maatwerk

Voor meer complexe constructies of projecten staan onze specialisten en de technische specialisten van onze partners (Eltec, Holz in Form en alpha-akustik®) voor u klaar om de nodige assistentie te bieden. Van ontwerp tot realisatie staan zij u graag met raad en daad bij. Neem in dat geval zeker contact met ons op!